Over ons

Biemans BV is in het jaar 2000 opgericht door Edwin Biemans, installateur van huis uit, met bovengemiddelde interesse en enkele jaren praktijkervaring destijds ook al in de telefonie en beveiliging. Er was in die tijd, juist in de telefonie en beveiliging, een groeiende behoefte aan een kundige partij voor het midden- en kleinbedrijf. Aan een adviseur/installateur, die enerzijds kennis van zaken heeft om gericht te kunnen adviseren, anderzijds de ‘handjes’ heeft om snel en flexibel te kunnen installeren en service te verlenen.
Met standplaats Erp, groeide het bedrijf gestaag. Althans, in klandizie. In omvang bleef het die relatief kleine speler in de markt, maar – heel bewust – wel ook die speler met focus; de focus op beveiliging, telefonie en elektra. Een partner die feilloos de eigen krachten kent, zich daar in door blijft specialiseren en in aanverwante disciplines de samenwerking heeft gevonden met specialisten van hetzelfde kaliber.

Ambities
De ambities van Biemans BV zijn sinds 2000 eigenlijk niet gewijzigd. Nog steeds willen wij binnen ons specialisme onze klanten van a tot z ontzorgen. Het allereerste aanspreekpunt zijn voor klanten in het mkb bij installaties, vragen en storingen. Degene die haar klanten, met onze expertise in telefonie en beveiliging, helpt om hun bedrijfsvoering op een hoger plan te tillen.