Belkosten analyse

Uit ervaring is gebleken dat veel bedrijven te veel betalen aan telecommunicatie. Eén van de oorzaken hiervan is dat expertise op dit gebied binnen de organisatie vaak niet aanwezig is of dat men er geen tijd voor heeft. De voordelen die nieuwe technologische ontwikkelingen bieden zijn daardoor vaak niet bekend, met als gevolg dat de kosten voor de telecommunicatie onverminderd hoog blijven of zelfs elk jaar stijgen! Toch zijn het juist díe nieuwe technologieën die kostenbesparingen mogelijk maken.
 
Aangezien telecommunicatie ons vak is, willen wij u graag helpen met het realiseren van kostenbesparingen. Hier zijn meerdere mogelijkheden voor:

+        Met effectief contractbeheer kunt u controleren of de rekeningen die u krijgt wel kloppen. Dat geldt voor alle rekeningen met betrekking tot uw telecommunicatie voorzieningen: van gesprekskosten tot de onderhoudskosten van uw apparatuur.

+        Door kennis van de marktprijzen weet u dat u niet teveel betaalt voor de diensten die u afneemt. De marktprijzen voor telecommunicatie voorzieningen zijn al jaren in beweging. Het loont de moeite om periodiek te controleren of uw kosten nog marktconform zijn.

+        Door effectief gebruik te maken van technische mogelijkheden kunt u èn besparen op gesprekskosten èn effectiever werken
 
Op basis van bovenstaande elementen zullen wij een besparingsadvies opstellen. We kijken samen met u naar de alternatieven en brengen een advies uit voor de juiste combinatie tussen telecomproducten en diensten, uiteraard rekening houdend met uw eigen wensen.
 
Neem snel contact met ons op en wie weet gaat u volgende maand al fors minder betalen voor uw maandelijkse telefoniekosten!